Zakelijk Blog

Alles over het zakelijk leven!

www.bizzix.nl de ideale oplossing

logo (54)Ik heb zelf alle Apple producten, zo heb ik een iPhone, een iPad en Macbook, en nog enkele andere. Dit zijn geweldige producten, maar ondanks de kwaliteit, is het ook bij de smartphones van Apple zo dat de batterij alweer snel leeg is en je je mobiel constant moet opladen. Daarom biedt www.bizzix.nl de oplossing. Deze fijne webshop heeft namelijk alles op het gebied van opladers en batterijen voor Apple producten.
Heel handig, want deze producten zijn vaak niet al te gemakkelijk te vinden ergens anders, tenzij je het niet erg vindt hier heel veel geld voor uit te geven.
Vroeger was ik altijd van de Android phones en die vind ik tot op de dag van vandaag nog steeds fijn. Maar het is een algemeen bekend feit dat de producten van Apple gewoonweg van een betere kwaliteit zijn. Daar betaal je natuurlijk ook wel wat geld voor, maar dan heb je ook wat.

apple_8_pins_lightning_kabel_1mGeld besparen met www.bizzix.nl

Maar goed, dan heb je al zoveel geld uitgegeven voor deze producten, dan verwacht je natuurlijk ook dat ze lang meegaan. Dat gezegd hebbende is er natuurlijk altijd de kans dat een oplader of iets dergelijks kapot gaat. Dat is mij dus ook onlangs gebeurd. Ik zet mijn mobiel in de nacht altijd uit, omdat ik dan rustig wil slapen en niet gestoord wil worden. Op dat moment hang ik hem echter wel altijd aan de oplader en in de ochtend steek ik hem gewoon in mijn tas.
Toen ik echter een paar weken geleden in een file terecht kwam, wilde ik mijn telefoon in de auto aanzetten, alleen om tot de ontdekking te komen dat de batterij nog steeds leeg is en de oplader kapot is. Toen heb ik dus bij Bizzix gelijk een aantal nieuwe gekocht. Een aanrader!

back_accu_apple_macbook_13_inch_a1185_white_1