Zakelijk Blog

Alles over het zakelijk leven!

Schragen zijn te gebruiken voor bijna alles!

Schragen

Schragen worden voornamelijk gebruikt als een werktafel. Echter kun je dit ook gebruiken om er een kleine steiger van te maken. Kortom, het is te gebruiken voor veel doeleinden en dat is wel zo prettig. Zelf ben ik hier naar opzoek aangezien ik meerdere werktafels wil gaan maken voor het personeel. Hier kunnen zij het werk in het magazijn een stuk prettiger mee oppakken. Zelf zit ik er niet op te wachten om nieuwe bureau’s aan te schaffen. Dit heeft te maken met het feit dat het personeel op gegeven moment met de tafels naar de klant gaat. Door met een bureau te lopen is het niet bepaald efficiënt. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar Schragen. Hiermee kunnen wij het werk een stuk sneller en eenvoudiger neerzetten.Schragen

Meer werkplekken met Schragen!

Twee Schragen en daar een plank hout op leggen, dit zorgt er gelijk voor dat er op gewerkt kan worden. Bovendien weegt dit niet veel waardoor het ook nog eens Arbo technisch goedgekeurd wordt! Hierdoor heb ik ervoor gekozen om het te gaan bestellen.  Tijdens mijn zoektocht op het internet ben ik terecht gekomen op de website van jesteigertje.nl. Bij dit bedrijf kun je een ruim assortiment zien met de diverse attributen die te gebruiken zijn om de veiligheid op de werkvloer te verbeteren.

SchragenSnelle levering zoals ik het had verwacht!

De recensies die ik van dit bedrijf had gelezen zijn allemaal perfect. Uiteindelijk ben ik gaan bestellen en nog geen twee dagen later had ik al mijn bestelling in ontvangst mogen nemen. Alles was onwijs netjes ingepakt zodat het geen schade kan oplopen tijdens de bezorging. De werkwijze die je erbij geleverd krijg is zeer duidelijk. Bovendien ben ik al enorm tevreden met het feit dat wij dit erbij bezorgd hebben gekregen. Service wat voor een ieder enorm goed werkt.