Zakelijk Blog

Alles over het zakelijk leven!

Potloden laten bedrukken

potloden bedrukken

Wij hebben potloden bedrukken uitbesteed aan Maxilia.nl. Omdat wij vaak bij klanten thuis komen om maatwerk op te leveren moet er een schets gemaakt worden. Dit wordt meestal al bij de klant gedaan waarna deze op de zaak wordt uitgewerkt voor het opstellen van een offerte. Elk personeelslid loopt natuurlijk in onze bedrijfskleding zodat zij direct te herkennen zijn. Nu is het natuurlijk wel zo professioneel als zij ook werken met bepaalde spullen zoals, schrijfwaar. Dit schrijfwaar hebben wij laten voorzien van onze bedrijfsnaam. Je kunt zelfs de kleuren kiezen van het schrijfwaar zodat dit volledig aansluit bij de huisstijl van jouw bedrijf.

potloden bedrukken

Voor eigen gebruik of om weg te geven

Wij hebben een grote bestelling gedaan van de potloden welke wij allen ook hebben laten bedrukken. Deze zien er erg netjes uit en dit is dan ook ruim uitgedeeld aan de collega’s. Dit idee ontstond pas toen ik op deze website aan het rondkijken was en eigenlijk op zoek was naar relatiegeschenken. Wanneer een klant een grote opdracht plaatst, dan willen wij graag als wij deze opdracht hebben voltooid de klant nog een aandenken geven. Nu heb ik ook iets besteld voor eigen gebruik.

Binnen een week was de complete bestelling, netjes verpakt, al bij ons binnen. Het resultaat is erg mooi en ik ben dan ook meer dan tevreden over dit bedrijf. Voor elke branche is hier wel een geschikt artikel te vinden voor eigen gebruik of om dit weg te geven. Neem daarom zelf eens een kijkje om te zien wat ik bedoel.
potloden bedrukken