Zakelijk Blog

Alles over het zakelijk leven!

Op zoek naar een transportbedrijf in Rotterdam

Ben je op zoek naar een transportbedrijf Rotterdam, zoek dan niet verder. Kijk eens op de site van Bapies Shipping & Air Cargo voor de mogelijkheden die dit bedrijf ja te bieden heeft. Zo waren wij op zoek naar een betrouwbaar bedrijf die ervoor kon zorgen dat onze goederen snel en professioneel verzonden werden. Wij zijn namelijk een groothandel die door de hele wereld bloemen bezorgen. Dit moet natuurlijk wel snel en voorzichtig gedaan worden, anders komen de bloemen niet in goede conditie aan. Nadat wij eerst een gesprek met één van de medewerkers van dit bedrijf hadden gehad, hebben wij onze eerste order geplaatst. transportbedrijf Rotterdam

Vele mogelijkheden

Bij dit transportbedrijf in Rotterdam,  Bapies Shipping & Air Cargo, is geen enkele klus voor hun teveel. Zo bestaat er de mogelijkheid om de goederen via de lucht, het land en zelfs het water te laten vervoeren. Tevens kunnen zij ervoor zorgen dat alle nodige papieren die nodig zijn om te vervoeren worden aangevraagd. 

Inmiddels hebben wij al meerdere bloemen laten vervoeren door dit bedrijf en ik moet zeggen zonder ook maar één probleem. Van de klanten kregen wij te horen dat de bloemen allemaal in topconditie het einddoel hadden bereikt, dat maakt ons bijzonder blij.