Zakelijk Blog

Alles over het zakelijk leven!

Kijk voor een Code 95 cursus bij Wesseldijk

code-95-2Goedemiddag allemaal. Zoals jullie weten behandel ik allerlei onderwerpen die te maken hebben met ondernemen. Om mijn blog toch meer diepgang te geven wil ik het vandaag hebben over transport. Ik ben op dit onderwerp uitgekomen omdat mijn neef een opleiding vervoer en logistiek volgt. Hij wil later graag transportchauffeur worden. Om dit te mogen doen moet hij in het bezit zijn van een rijbewijs C. Dit is niet alles, hij moet namelijk ook een Code 95 cursus gevolgd hebben. Dit is blijkbaar al verplicht vanaf september 2015. Je moet dit in je rijbewijs hebben als je in Europa rijdt. Mijn neef ging dus op zoek naar een bedrijf die deze cursus aanbiedt. Hij vertelde mij dat hij uiteindelijk was uitgekomen bij verkeersschoolwesseldijk.nl. Hier kon hij de professionele hulp begeleiding vinden waar hij naar op zoek was. Nu begrijp ik dat sommige van jullie niet weten wat code 95 inhoudt, ik zal dit daarom nader toelichten. Deze code heeft elke beroepsrchauffeur nodig binnen de EU. Je moet dit om de vijf jaar bijscholen. Hier moet je dan een verplichten nascholing van minimaal 35 uur volgen.

logo

Snel en eenvoudig gehaald

Ik ben zelf eens thuis naar meer informatie gaan zoeken. Toen ik online aan het zoeken was, kwam ik zelf ook al snel terecht bij Wesseldijk. De verkeersschool is zowel geschikt voor particulieren als zakelijke bestuurders. Ook heb ik de pagina bekijken waar zij de Code 95 cursus aanbieden. Hier stond informatie op die mijn neef nog niet aan mij verteld had. Zo kun je zelf kiezen uit twee verschillende pakketten, elke met één kleine wijziging. De referenties zijn ook zeer positief. Alle vrachtwagen bestuurders zeggen dat de de code 95 cursus snel en eenvoudig halen. Reden genoeg voor jullie om hier ook eens heen te gaan.

wesse