Zakelijk Blog

Alles over het zakelijk leven!

It outsourcing

Sinds wij als MKB de it outsourcing volledig uit handen hebben gegeven, is er een grote last van onze schouders afgevallen.  Hierdoor is onze service verbeterd en kunnen wij onze energie in andere belangrijke zaken steken. Lucas Lina BV is een ICT service bureau gespecialiseerd in het opzetten, onderhouden en bewaken van ICT infrastructuur voor het midden- en kleinbedrijf. 

Wat eigenlijk als een hobby was begonnen, is inmiddels gegroeid tot een kleine onderneming  die ondertussen al bijna 20 jaar bestaat. Deze onderneming heeft al meerdere MKB geholpen met de installatie van computers en de daarbij benodigde zaken.  it outsourcing

Wat een geweldige oplossing

Sinds wij als bedrijf de mogelijkheden van de it outsourcing hebben ontdekt, merken wij dat dat de communicatie een stuk beter en sneller gaat. tegenwoordig kunnen de binnendienst medewerkers vaak hun klanten meteen te woord staan. Zij kunnen namelijk de nodige informatie op hun laptop op de locatie waar zij zijn binnen halen. Ook kunnen zij zo bepaalde documenten downloaden en hoeft er niet eerst naar kantoor gebeld te worden. Voor ons bedrijf heeft dit een zeer positief uitgepakt en dat is ook te merken aan het aantal tevreden klanten die wij hebben. Mocht je ook interesse hebben in de mogelijkheden die dit bedrijf te bieden heeft, neem dan contact met hun op.