Zakelijk Blog

Alles over het zakelijk leven!

Idee: bedrijfslogo op pennen bedrukken bij Maxpennen.nl

8Een van de belangrijkste dingen in het ondernemen is je doelgroep in de gaten te houden – waar heeft deze behoefte aan? Natuurlijk probeer je daar met je producten en diensten al op in te spelen, maar er is meer – er is altijd méér. Waar ik je vandaag op zou willen tippen, is je bedrijfslogo op pennen bedrukken bij Maxpennen.nl. Hoe je het ook wendt of keert, de digitale revolutie heeft er niet voor gezorgd dat we geen pennen meer nodig hebben namelijk.

Talloze variaties mogelijk als je je pennen bij Max laat bedrukken

10Het is een van de beste promotieartikelen denkbaar, want in tegenstelling tot het gros van dit soort artikelen dat je op beurzen en dergelijke in de handen gedrukt wordt, kun je pennen ook echt goed gebruiken. Wil je zorgen dat je bedrijfslogo dikwijls, zo niet dagelijks, onder ogen van je potentieel publiek en doelgroep komt, dan vormen pennen daarvoor een uitstekende categorie!

6Pennen bedrukken bij Maxpennen.nl zelf heeft nog meerdere voordelen, want dit is een van de grootste producent van relatiegeschenken in Nederland. Het is onderdeel van het overkoepelende Maxilia, het bedrijf dat ook bedrukte tassen, polo’s, mokken en dergelijke verzorgt. Je kunt het zo gek niet bedenken of zij bedrukken het! De pennen bij Max zijn bijzonder voordelig, zo heb je al een exemplaar voor elf cent per stuk. Bovendien worden de artikelen snel geleverd, iets wat met zelfs nog meer spoed en dus al binnen twee werkdagen kan, mits aangevraagd. De pennen zijn volledig te customizen, kijk maar eens naar de voorbeelden die ik aan dit artikel heb toegevoegd. Zo kun je van één en dezelfde soort pen wel tíg varianten creëren, net wat het beste past bij de uitstraling die je met je bedrijf voor ogen hebt.