Zakelijk Blog

Alles over het zakelijk leven!

Diverse openingshandelingen zoeken voor een feest

lieke_van_lexmond2De meeste ondernemers herkennen het vast wel zodra je een nieuw pand heb aangeschaft, de opluchting die eraan is overgehouden wil je uiteraard vieren. Dat gevoel heb ik nu dus ook aangezien nu het probleem is dat ik openingshandelingen wil hebben om het uitbundig te vieren. Het heeft even geduurd voor mij dat ik het mogelijk heb kunnen maken, heb het pand laten bouwen namelijk dat kost veel tijd en geld. Nu dat het definitief klaar is mag het personeel en ik er even goed van genieten. Diverse bedrijven gecontacteerd waarbij ik een offerte heb gevraagd om het officieel te laten openen. Zo kwam ik al snel uit bij Viking entertainment uit, de snelle reacties en correcte afhandeling van hun heeft mij geholpen om bij hun ook akkoord te geven voor de offerte.tijl_beckand_1

De officiële opening wordt groot!

Normaal gesproken vier ik het niet uitbundig maar we hebben nogal wat tegenslagen gehad met het bouwen van ons kantoorpand waardoor het een opluchting is geweest dat het eindelijk af is. Dankzij de correcte offerte van Viking hebben we ons draaiboek compleet gekregen om het waar te maken, tijd voor een feest! Het personeel is erg benieuwd wat er precies komen gaat met het feest, ik hoef me daarbij geen zorgen te maken. Heb al vaker een offerte akkoord gegeven bij hun waardoord ik nu met een gerust hart kan genieten van wat komen gaat.xander_2012